/VIDEO/ Poliția a reținut șapte persoane care răspândeau droguri pe teritoriile orașelor Bălți și Florești

Șapte persoane cu vârste cuprinse între 20 și 51 ani, originare din raionul Florești, au fost reținute de poliție pentru păstrarea drogurilor în cantități mari și răspândirea acestora în orașele Bălți și Florești.

Ca urmare a perchezițiilor desfășurate la domiciliile și în mijloacele de transport ale figuranților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe pachete de tip „Zip Lok”, semințe de cânepă, cagule, bâte, cuțite, pumnale, două pistoale fără acte de proveniență și permise de păstrare, trei sisteme de navigație și comunicație.

Totodată, oamenii legii au mai găsit un încărcător de la pistol Makarov, un încărcător de la mitralieră de model „AK-74”, o grenadă, 154 de cartușe pentru diferite tipuri de arme, monede, bijuterii, un aparat de fărâmițat droguri și mijloace bănești sub formă de mai multe valute, proveniența cărora nu este cunoscută.

Bunurile au fost expediate Centrului tehnico-criminalistic al IGP, pentru a fi expertizate în condiţii de laborator şi emiterea rezultatelor finale.

Dacă vinovăția persoanelor va fi demonstrată, acestea riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.

Video: politia.md

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x