/VIDEO/ Urmărire ca în filme pe străzile din orașul Bălți. Poliția a reținut un bărbat care a urcat beat la volan

Un bărbat în vârstă de 29 ani, a fost reținut de poliție, după ce a urcat în stare de ebrietate la volan și a refuzat să oprească automobilul la somațiile inspectorilor de patrulare.

Incidentul s-a produs în municipiul Bălți, în seara zilei de 18 iunie. Poliția a fost sesizată de angajații unei stații PECO din oraș, precum că un conducător auto, consumă alcool și intenționează să se urce la volanul mașinii.

Automobilistul buclucaș a reușit să plece până la venirea echipajului de patrulare, deplasându-se haotic prin oraș. Acesta a fost somat să oprească mașina, însă totul a fost în zadar.

Oamenii legii au continuat urmărirea, dar la un moment dat, șoferul beat, a accelerat brusc, ciocnind din spate automobilul de serviciu, după care  a încercat să se eschiveze, efectuând depășirea mașinii de patrulare. Ajungând pe altă stradă acesta s-a tamponat într-o piatră și s-a oprit. El a refuzat să coboare din maşină, manifestând un comportament agresiv, astfel polițiștii l-au scos forțat din automobil și l-au încătușat.

Bărbatul a refuzat să fie testat alcooscopic și să-i fie prelevate probele biologice. El a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe incidentul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ameninţarea sau violenţa săvârșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească și pentru refuzul  recoltării probelor biologice.

Video: politia.md

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x