/VIDEO/ Polițist din Soroca reținut pentru mită

Un angajat al Inspectoratului de Poliţie Soroca a fost reţinut pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cereut 10 mii lei de la un bărbat pentru mușamalizarea unui caz de furt.   

Omul legii este suspectat că a cerut mită de la un bărbat care urma a fi tras la răspundere pentru un presupus caz de furt. În schimbul banilor, politistul i-a spus bărbatului că îl poate influență pe procurorul din cadrul Procuraturii raionului Soroca în scopul muşamalizării cazului.

Poliţistul a fost încătuşat, iar în urma efectuării perchezițiilor corporale și în automobilul acestuia au fost depistaţi 10 mii lei, bani obţinuţi ilegal. Cercetările pe acest caz continuă.

(VIDEO) Ofițerii SPIA, în colaborare cu ofițerii SIS, PCCOCS și BDS “Scorpion” al IGC, au reținut în flagrant delict un angajat al IP Soroca.👉🏻Mai multe detalii: http://mai.gov.md/ro/news_anticoruption/angajat-al-ip-soroca-retinut-flagrant-delict#SPIA #flagrantInspectoratul General de Carabinieri al MAIServiciul de Informații și Securitate al Republicii MoldovaProcuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale

Опубликовано SPIA – Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI Вторник, 23 июня 2020 г.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x