Un bărbat din Briceni și-a lăsat pasagerul să moară pe marginea drumului și a plecat acasă

Un bărbat în vârstă de 36 ani, originar din raionul Briceni, s-a lovit cu motocicleta într-un gard de piatră, după care a părăsit locul accidentului. Acesta avea pe motocicletă și un pasager, care l-a lăsat să zacă pe marginea drumului.  

Accidentul s-a produs în noaptea zilei de duminică, 28 iunie, în jurul orei 2.00, în localitatea Beleavinți din raionul Briceni. Bărbatul conducea o motocicletă de model Alpha și se îndrepta spre satul Balasinești din același raion. La un moment, acesta a pierdut controlul asupra motoclictei și s-a tamponat într-un gard din piatră.

După producerea impactului, motociclistul a părasit locul accidentului și a plecat acasă, lăsându-și pasagerul, un bărbat în vârstă de 46 ani, să zacă pe acostament.

La scurt timp, un participant din trafic a observat bărbatul pe marginea drumului și a anunțat salvarea. Medicii au constatat că în urma traumelor primite, pasagerul a decedat la fața locului.

În urma măsurilor întreprinse, motociclistul a fost găsit la domiciliu, unde fiind testat cu aparatul Drager, alcotestul a arătat în aerul expirat o concentrație de 0,40mg/l alcool.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Alte circumstanțe se stabilesc.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x