Igor Dodon a decis să se conformeze. După patru luni de pandemie șeful statului a ieșit cu masca de protecție la gură

După ce mai bine de patru luni, Igor Dodon, a evitat restricțiile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, de a purta mască în locurile publice, acesta a decis să se conformeze.

În timpul ședinței săptămânale de ieri, șeful statului a purtat masca la gură, ba mai mult, în cadrul unei conferințe de presă, acesta a ieșit în fața jurnaliștilor cu o mască, dar pe care a scos-o cu permisiunea celor prezenți. Igor Dodon, a ținut să transmită cetățenilor: „Nu uitați să purtați mască în spații publice”.

Amintim că până acum, atât în deplasări, cât și în cadrul ședințelor, președintele ezita să poarte mască de protecție. Totodată, pe lângă faptul că nu purta mască în spațiile publice, acesta a efectuat mai multe vizite în care nu respecta nici distanța fizică, lucru dovedit chiar de pozele care erau publicate pe pagina sa de Facebook.

„Da dumneavoastră ați fost cu metrul lângă mine și-ați măsurat? Că-i un metru, sau doi, sau trei? Evident că noi încercăm și facem tot posibilul și o să respectăm”, a răspuns președintele când a fost întrbat de ce nu respectă distanța fizică.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x