Cine este noul șef al Inspectoratului de Poliție Râșcani

Anatolie Reaboi este noul șef al Inspectoratului de Poliție Râșcani. Acesta a fost numit în funcție la data de 14 mai a anului curent.

Anatolie Reaboi are 53 ani și activează în poliție de 32 de ani. Pe parcursul activității sale, acesta a deținut diferite funcții: miliționer la Paza de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și ofițer de sector în cadrul comisariatului de Poliție Bălți. Din 1991 și până în 2004 a deținut diferite funcții în cadrul Poliției Criminale din municipiul Bălți, iar din 2004 până în 2008 a fost Șeful adjunct al Poliției Criminale în cadrul comisariatului de Poliție Bălți.

Din anul 2016 până în 2019, Anatolie Reaboi, a îndiplinit funcția Șefului Inspectoratului de Poliție Sângerei și în același an a ieșit la pensie în grad de Comisar-Șef. Tot în 2019, a fost reîncadrat în Poliția Republicii Moldova în calitate de Ofițer Principal de investigații în cadrul Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații al IGP.

Anatolie Reaboi și-a făcut studiile în Școala Miliției „Derjinski” și la Facultatea de Drept în Filiala Universității de la Sankt-Peterburg. Acesta este și participant la conflictul Armat din Transnistria.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x