Igor Dodon către oponenții politici: Dacă o să vă băgați o să vă dăm peste dinți

După ce în ultimile zile, scandalul care este numit în presă „cazul Gațcan” a luat amploare, șeful statului Igor Dodon, își îndeamnă oponenții săi să nu se implice în familia sa politică.

Igor Dodon afirmă că însuși el are posibilitatea să atragă în PSRM deputați din alte fracțiuni, însă nu consideră acest lucru normal. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

„Eu nici la un partid nu m-am implicat să scot deputați, cu toate că am avut posibilitate și am posibilitate, dar n-o să fac niciodată acest lucru, eu nu sunt Plahotniuc. Dar voi vă implicați la noi. Eu la voi nu mă bag și nici voi nu vă băgați în familia noastră politică. Aceasta nu e amenințare, ocupați-vă de treburile voastre. Dacă o să vă băgați o să vă dăm peste dinți”, a declarat șeful statului.

Ștefan Gațcan a devenit deputat din partea PSRM, la mijlocul lunii martie, când a câștigat alegerile parlamentare noi pe circumscripția Hâncești, acum câteva zile, acesta a anunțat că aderă la fracțiunea parlamentară Pro Moldova, lucru însă infirmat de socialiști.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x