Accident de motocicletă în raionul Drochia. Un minor a ajuns la spital

Un minor în vârstă de 16 ani, a ajuns la spital, după ce motocicleta pe care se afla s-a pălit într-un gard. Unitatea de transport  era condusă de un alt tânăr, în vârstă de 20 ani.

Accidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 5 iulie, în jurul orei 19.10, în satul Maramonovca din raionul Drochia. Tânărul de 20 ani, fiind în stare de ebrietate, a urcat pe o motocicletă de model „Viper”, având ca pasager încă un minor. La un moment dat, bărbatul a pirdut controlul asupra motocicletei și s-a lovit într-un gard.

Ofițerul de presă al IP Drochia, Ina Moscaliuc, a declarat pentru TVN.md că: „în urma impactului, doar minorul a avut de suferit. Acesta s-a ales cu diferite leziuni corporale și a fost  transportat de ambulanță la Spitalul Raional Drochia.”

Pe cazul dat a fost pornită o cauza penală. Dacă vinovăția conducătorului de motocicletă va fi dovedită, atunci el riscă o amendă de până la 67.500 lei, muncă nerumenarată în folosul comunității de la 200 până la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x