Presa din România a dat de urmele deputatului Ștefan Gațcan

Jurnaliștii din România afirmă că l-au găsit ieri, 7 iulie, pe deputatul Ștefan Gațcan. Acesta s-ar fi aflat într-un hotel din Iași, împreună cu familia, spunând că a plecat într-o vacanță, nu a fugit, şi nu s-a simţit ameninţat în vreun fel, notează ziaruldeiasi.ro.

„O să fac declaraţii complete în Parlamentul din Republica Moldova. Sunt multe speculaţii, nu am fost răpit, am ales să plec de bunăvoie. Am venit în România deoarece pot veni şi aici, nu mă opreşte nimeni. Am stat câteva zile în România, sunt bine, după cum vedeţi”, a precizat Gațcan pentru presa din România, el având şi cetăţenie română.

Totodată, Gațcan a rămas uimit că presa românească cunoaște cine este el și despre evenimentele întâmplate în ultimul timp în care este implicat.

După întâlnirea cu jurnaliștii români, deputatul ar fi coborât împreună cu familia sa în parcarea de la subsolul hotelului, s-ar fi urcat în maşina sa şi ar fi plecat în viteză.

Foto Presa din România a dat de urmele deputatului Ștefan Gațcan 1 24.07.2021
Foto: ziaruldeiași.ro

Surse ale „Ziarului de Iaşi” spun că Inspectoratul General al Poliţiei Române a primit la data de 5 iulie, o reclamaţie de la un bărbat prin care se sesiza faptul că deputatul Ştefan Gaţcan este sechestrat pe teritoriul judeţului Iaşi. Urmare a sesizării primite, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Iași au efectuat verificări, în cadrul cărora au contactat persoana care declară că sesizarea nu este reală și nu cunoaște reclamantul.

TVN.md amintește că Ștefan Gațcan a devenit deputat din partea PSRM, la mijlocul lunii martie, când a câștigat alegerile parlamentare noi pe circumscripția Hâncești, acum câteva zile, acesta a anunțat că aderă la fracțiunea parlamentară Pro Moldova, lucru însă infirmat de socialiști.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x