Cod Galben de vânt în toată țara

Servicul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de vânt pe întreg teritoriul țării, valabil pentru mâine, 24 februarie. În perioada indicată se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 90 km/h.

Totodată specialiștii avertizează că sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric şi ale legăturilor de comunicaţii, se pot rupe crengi și chiar pot fi doborâți arborii uscați.

Pentru a evita unele incidente se recomandă să evitați parcarea automobilelor în preajma copacilor, pe care vântul puternic îi poate doborî, să ocoliți cablurile electrice căzute la pământ și să evitați folosirea focului deschis

Tot pentru mâine meteorologii prognozează ploi slabe în toată ţara. Noaptea termometrele vor indica între zero şi cinci garde cu plus, iar ziua sunt aşteptate până la nouă grade Celsius.     

Vremea s-a schimbat brusc și în România. Meteorologii au emis, pentru astăzi, Cod Roşu de vânt puternic, valabil pentru zonele montane. În unele zone rafalele vor atinge 180 de kilometri la oră. Meteorologii români au mai transmis că, izolat, va ninge.  În restul ţării este valabil Codul Galben de vânt.  

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x