Peste 58 milioane de lei vor fi oferite pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în localitățile rurale

Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural va oferi din bugetul de stat peste 58 milioane de lei pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în localitățile rurale.

Banii vor fi alocaţi pentru realizarea a 69 de proiecte de îmbunătățire și dezvoltare a infrastructurii economice, diversificarea economiei și dezvoltarea localităților rurale.

În total, au fost recepționate 103 dosare, cu o valoare totală de aproximativ 160 milioane de lei, iar cele selectate sunt eligibile și întrunesc condițiile pentru finanțare. Câștigătorii urmează ca, în termen de 60 de zile lucrătoare de la data primirii notificării referitoare la selectarea dosarului de finanțare, să prezinte documentele confirmative privind capacitatea de cofinanțare. Confirmarea va constitui baza semnării contractului de acordare a subvenției în avans, în caz contrar nu vor primi finanțare.

Dosarele au fost evaluate și selectate în baza criteriilor de evaluare, ce corespund condițiilor Regulamentului privind acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, aprobat prin Hotărâre de Guvern.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x