Trei tineri din raioanele Ocnița și Briceni au fost amendați pentru pescuit ilegal în zona de frontieră

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 24 și 27 de ani, originari din raioanele Ocnița și Briceni, au fost amendați fiecare cu două amenzi contravenționale pentru pescuit ilegal în zona de frontieră.

Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de 16 iulie, la ora 22:50. Patrula Serviciul de Frontieră Briceni au observat trei persoane pe malul lacului din proximitatea satului Bulboaca. Tinerii desfășurau activități de pescuit ilegal în zona de frontieră, cu unelte interzise și cu încălcarea regulilor de pescuit, neavând aviz prealabil și actele de identitate asupra lor.

La fața locului a fost depistată o plasă de pescuit de aproximativ 50 metri, pește în număr de zece bucăți de diferite specii, cantitatea totală fiind aproximativ cinci kilograme.

Bărbații au comunicat că nu știau despre regulile de aflare în zona de frontieră. Justificare însă nu i-a scutit de amenzile contravenționale.

Uneltele de pescuit și marfa au fost transmise reprezentanților Inspectoratului pentru Protecția Mediului din raionul Briceni.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x