Dodon: Guvernul Chicu gestionează foarte bine situația

Preşedintele Igor Dodon și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră că Guvernul Ion Chicu, gestionează foarte bine situația din țară.

Despre aceast lucru șeful statului a scris pe pagina sa de Facebook, după ședința fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiştilor (PSRM).

„În cursul discuțiilor deputații socialiști și-au exprimat indignarea vizavi de acțiunile alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor care doresc să destabilizeze situația din țară și s-o arunce în haos, înaintiând vot de neîncredere Guvernului actual.

Am fost unanimi în opinia că în actualele condiții de criză pandemică și economică Guvernul Chicu gestionează foarte bine situația.

Pe lângă faptul că sunt onorate toate obligațiunile în fața cetățenilor – achitate salariile, pensiile – mai sunt promovate o serie de inițiative sociale de susținere a oamenilor, sunt realizate proiecte economice de amploare”, a scris Igor Dodon.

Menționăm că Partidul Socialiștilor au semnat o declarație în susținerea Guvernului condus de prim-ministrul Ion Chicu și nu vor vota moțiunea de cenzură înaintată de Platforma DA.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x