/VIDEO/ A intrat cu o armă într-un magazin alimentar din orașul Bălți și a furat toți banii din aparatul de casă

Bărbatul din imaginile video de mai jos este căutat de poliția din Bălți, după ce a intrat într-un magazin alimentar din oraș, cu o armă în mână și a furat toți banii din aparatul de casă.  

Cazul a avut loc la data de 17 iulie, în jurul orei 4.15. Suspectul a intrat într-un magazin de pe strada Ivan Konev. Acesta avea pe cap gluga, iar pe față purta o mască de culoare neagră.

Din imaginile video, se observă cum bănuitul scote direct arma și o îndreaptă spre vânzătoare amenințând-o. Aceasta speriată, îi întinde toți banii din aparatul casei, iar bărbatul îi ia și pleacă într-o direcție necunoscută.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon:112, 069380240 sau 069537535 .

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

.

Dacă îl recunoașteți, anunțați imediat Poliția!Persoana care apare în imagine este căutată de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Bălți, fiind bănuit de comiterea unei tâlharii. La 17 iulie curent, ora 04:15, o persoană de gen masculin cu cagulă pe cap având mască medicinală de culoare neagră pe față, intrând în magazinul alimentar ,,Victoria”, care activează non-stop, ce este amplasat pe str. Ivan Konev 30 mun. Bălți, amenințând vânzătoarea cu violență periculoasă pentru viața și sănătatea ei, și anume cu o armă de tip și model neidentificat, în mod deschis a sustras din aparatul de casă și control al magazinului suma de bani care se afla în interior, după care a plecat într-o direcție necunoscută.Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon:112, 069380240 sau 069537535 .Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Опубликовано Inspectoratul de Poliție Bălți Вторник, 28 июля 2020 г.

Video: IP Bălți

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x