Locuitorii raionului Soroca pot participa la un program de granturi pentru guvernare locală

Locuitorii raionului Soroca pot participa la programul de Granturi Individuale pentru dezvoltare personală în domeniul bunei guvernări la nivel local.

Programul de granturi individuale va sprijini: formarea şi dezvoltarea capacităților de leadership în domeniul bunei guvernări la nivel local; crearea oportunităţilor de dezvoltare a abilităţilor de analiză a politicilor locale din perspectiva incluziunii; promovarea perspectivei de egalitate și incluziune în procesul de dezvoltare a comunități sau a raionului.

Programul este destinat și pentru locuitorii raioanelor Cahul și Căuşeni. Doritorii se pot înscrie la concurs până la data de 15 august.

Participanţii selectați, 15 la număr, vor beneficia de un grant unic în valoare de zece mii lei, oferit în două tranșe într-o perioadă de 8 – 10 luni  (octombrie 2020 – aprilie 2021).

Programul de Granturi Individuale este parte a  proiectului „Iniţiativa Comună pentru Oportunități Egale”, implementat de Fundația Est-Europeană în colaborare cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Suedia.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x