Un tânăr din raionul Râșcani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de către doi adolescenți

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din satul Duruitoarea Nouă, raionul Râșcani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de către doi adolescenți din satul vecin.

Totul s-ar fi petrecut sâmbăta trecută, pe stadionul din satul Vărătic, raionul Râșcani. Tânărul l-ar fi lovit întâmplător pe un adolescent de 17 ani, cu mingea. Peste un timp, adolescentul împreună cu un prieten de 15 ani, s-au apropiat de tânăr și au început să-l snopească în bătăi. Aceștia l-au bătut, până tânărul și-a pierdut cunoștința. După cele întâmplate, unul din agresori a telefonat la Serviciul 112, solicitând o ambulanță.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md, că la moment se așteaptă rezultatul experizei, iar ulterior se va lua decizia asupra pedepsei celor care se fac vinovați de agresiune.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Raional Râșcani unde a și fost operat. El se află în secția reanimare, iar medicii susțin că starea lui este gravă, dar stabilă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x