Noi detalii în cazul bebelușului din Sângerei ucis în chinuri groaznice de către mama și bunica sa

Bebeluşul de patru luni din raionul Sângerei, care la începutul lunii mai ar fi fost omorât în chinuri groaznice de mamă şi bunică în timpul unui aşa-zis ritual de exorcizare, o practică religiosă de izgonire a demonilor, a fost lovit în cap de zeci de ori. Potrivit procurorilor, aceasta este concluzia finală a expertizei medico-legale, scrie publika.md.

„Iniţial era informaţia că vătămările corporale au fost provocate prin comprimare. Însă acum, medicul legist, prin concluzie ne-a comunicat că ele au apărut prin lovire. Prin multiple loviri în regiunea capului. Peste 40 de lovituri în regiunea capului”, a spus procurorul Marian Ramașcan.


Procurorul de caz spune că psihiatrii din Bălţi au recomandat ca suspectele să fie investigate în condiţii de ambulator, la Chişinău. La mijlocul lunii iulie, cele două femei au fost internate forţat la Spitalul Clinic de psihiatrie din oraşul Codru.

Ele sunt singurele suspecte în cazul bebeluşului de patru luni, care a fost omorât în data de 10 mai. Iniţial, oamenii legii au presupus că băiatul s-ar fi stins din viaţă după ce bunica i-a făcut masaj la cap.

Cazul a atras atenţia procurorilor după ce au ieşit la iveală mai multe detalii şocante. Bunicul micuţului a povestit că bebeluşul ar fi fost omorât de bunică şi mamă în timpul unui ritual de exorcizare, informaţie confirmată şi de către oamenii legii. Dacă expertiza psihiatrică va arăta că femeile au acţionat cu discernământ în momentul săvârşirii crimei, ele riscă până la 12 ani de puşcărie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Sursa: publika.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x