Piscinele și bazinele din țară își reiau activitatea începând cu 10 august

Începând cu ziua de luni, 10 august, piscinele și bazinele din țară își pot relua activitatea. Admnistratorii acestor zone de agrement vor trebui să respecte cu strictețe instrucțiunile de funcționare în condiții de pandemie, anunțate de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Astfel, va trebui respectată cu strictețe curățenia și dezinfectarea frecventă a zonei de agrement, numărul vizitatorilor piscinei/bazinului de înot să nu depășească 50% din capacitatea maximă, fluxul să fie bine gestionat pentru a se evita aglomerația, iar înainte de a intra pe teritoriul obiectului să se efectueze triajul epidemiologic, care va include verificarea obligatorie a temperaturii pentru vizitatori de către o persoană instruită, responsabilă de această procedură.

Amintim că proprietarii și administratorii piscinelor au organizat luni, 3 august un protest în fața clădirii Guvernului, după ce vineri, 31 iulie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis sistarea activității bazinelor în perioada stării de urgență.

În funcție de evoluția și tendința situației epidemiologice, măsurile restrictive vor fi revizuite.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x