/VIDEO/ Accident violent cu implicare a trei camioane pe traseul Chișinău– Soroca. O persoană a decedat, iar alta a ajuns la spital

Un grav accident s-a produs pe traseul Chișinău – Soroca, în apropiere de localitate Racovăț. O persoană a decedat, iar alta a ajuns la spital, după ce trei autocamioane s-au ciocnit violent, două dintre ele luând chiar foc.

Tragedia s-a produs în seara zilei de marți, 11 august, în jurul orei 22.40. Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marca DAF, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 ani, din originar din orașul Bender. 

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa un al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 58 ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sângerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit  frontal cu Volvo, ciocnindu-se tangențial în rezervorul de combustibil.

În urma ciocnirii  ambele  camioane au  fost cuprinse de flăcări, iar al treilea  autocamion, DAF, a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un  echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la Spital Raional Sorocs cu diverse traumatisme.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x