/VIDEO/ Bătrână din raionul Edineț legată de mâini și picioare cu o bandă adezivă pentru zece mii de lei

O femeie în vârstă de 83 de ani, locuitoare a orașului Cupcini, raionul Edineț, a fost bătută, apoi legată de mâni și de picioare de către un necunoscut, care i-a furat banii din casă.

Cazul s-a produs în noaptea de 18 spre 19 iulie. Un bărbat a intrat în locuința femiei prin forțarea ușii. Acesta a agresat-o fizic, a imobilizat-o cu o bandă adezivă, legându-i mâinile și picioarele, apoi  i-a sustras un portmoneu în care se aflau 10.600 de lei și a plecat într-o direcție necunoscută.

La data de 10 august, suspectul a fost localizat și reținut de către oamenii legii în raionul Cimișlia. Acesta s-a dovefit a fi un bărbat în vârstă de 29 ani, locuitor al raionului Comrat. Făptașul și-a recunoscut vina în comiterea infracțiunii, iar în cadrul verificării declarațiilor, la fața locului a reconstituit modul de operare în cursul săvârșirii infracțiunii.

În urma perchezițiilor la domiciliul bărbatului, polițiștii au depistat și ridicat un portmoneu care s-a dovedit a fi al victimei.

Pe numele bănuitului urmează a fi eliberat un mandat de arest pe un termen de 30 zile. La fel, în privința acestuia urmează a fi aplicată sentința judecătoriei Comrat, din 29 iunie 2020 cu privire la condamnare la privațiune de libertate pe un termen de un an și șase luni, pentru infracțiune legată de furtul averii proprietarului, în penitenciarul de tip semiînchis.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul  riscă de la 8 la până la 10 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x