Un copil din Bălți bătut de un fost polițist și pus să își ceară scuze

Caz șocant într-o curte de bloc din minicipiul Bălți. Un băiat minor a fost agresat fizic și verbal de un bărbat, scrie Publika.md.

Scandalul ar fi pornit din cauza faptului că băiatul minor nu le-a oferit locul la terenul de joacă şi altor copii. Câţiva martori prezenți la acest incident au spus că minorul se află des în prejma copiilor mai mici și nu îi lasă să se joace.

O fetiță care s-a certat cu băiatul agresat a plecat în casă și i-a comunicat tatălui său că acesta a aruncat cu o piatră în ea. La scurt timp, tatăl fetiței l-a certat pe minor și la tras de ureche. Scena scandaloasă s-a desfăşurat sub privirile multor vecini, inclusiv ale copiilor acestora. 

„- Coboară ți-am zis. Dacă înca odată te văd lângă copiii mei, o să te … Ai înțeles?

– Da, am înțeles. Nu se va mai întâmpla aşa ceva. Scuzaţi, vă rog.”

O altă femeie martoră la acest conflict a obligat minorul să își ceară scuze, în timp ce îl filma. La scurt timp, fratele mai mare al minorului agresat a venit la faţa locului şi l-a luat la pumni pe agresor.

Potrivit ofițerului de presă IP Bălți, Eugenia Molceanov, în acest moment nu se cunoaște cauza exactă a conflictului. Ambele părți implicate, atât mama băiatului agresat, cât și agresorul, au depus plângere. 

Mai mult, potrivit IP Bălți, bărbatul care a agresat minorul este un fost polițist. Oamenii legii urmează să ia o decizie în acest caz.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Sursa: publika.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x