Care este starea bărbatului implicat în accidentul de la Soroca

Starea bărbatului, care a fost grav rănit în cumplitul accident din apropierea localității Racovăț, este gravă, dar stabilă. Șoferul, în vârstă de 58 ani, originar din raionul Sângerei, a fost adus la Spitalul Raional Soroca cu femurul rupt şi în stare de şoc.

Chiar dacă de zeci de ani este șofer de tiruri, Vasile Rotari a trecut prin clipe de coșmar în noapte de 11 august. Acesta se întorcea din Rusia şi era încărcat cu articole din papetărie. Bărbatul presupune că accidentul a avut loc deoarece conducătorii celorlalte două mijloace de transport s-ar fi luat la întrecere.

La moment, starea pacientului este stabilă. Acesta a ieşit din starea de şoc, iar rudele planifică să-l transporte la Spitalul Clinic din Bălţi, mai aproape de casă.

Amintim că în seara de 11 august, un accident violent cu implicarea a trei camioane s-a produs pe traseul Chișinău – Soroca. Potrivit poliţiei, un şofer în vârstă de 32 ani, se deplasa din Chișinău spre Soroca, iar la intrare în satul Racovăț nu s-a asigurat și a încercat să depăşească un alt camion, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender. În acest timp, pe contrasens, se deplasa regulamentar cel de-al treilea camion cu remorcă, condus de bărbatul în vârstă de 58 ani, care a fost rănit.

Primul autovehicul l-a lovit frontal pe cel de-al doilea şi a deteriorat rezervorul de combustibil. Şoferul care a efectuat depăşirea a ars în camion, iar cel care circula din sensul opus a fost scos de urgență din flăcări de un echipaj al poliției de frontieră, care se afla în preajmă, și transportat la spital cu diverse traumatisme.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x