/VIDEO/ Alcool contrafăcut în sumă de 10 mii lei depistat în orașul Bălți

Polițiștii din orașul Bălți au confiscat aproximativ 100 sticle de băuturi alcoolice, în asortiment variat, fără acte de proveniență, din mașina unui tânăr.

Băuturile contrafăcute au fost depistate într-un automobil de model Renault Megane, la volanul căruia se afla un tânăr de 32 ani. Acestea urmau a fi vândute ilegal pe teritoriul municipiului Bălți. Valoarea totală a mărfii estimându-se  la 10 mii de lei.

Alcoolul a fost ridicat, iar bărbatul riscă amendă de până la 4.500 lei și confiscarea specială a produselor ridicate, care se prezumă a fi contrafăcute.

Oamenii legii documentează în continuare cazul.

.

Băuturi alcoolice fără acte de proveniență, scoase din circuit de poliția municipiului BălțiCirca 100 sticle de băuturi alcoolice în asortiment variat au fost confiscate de ofiţerii secției investigații infracțiuni al IP Bălți.Astăzi, poliţiştii din Bălți au depistat un conducător auto în vârstă de 32 ani, care transporta cu un automobil de model „Renault Megane”, 100 sticle de băuturi contrafăcute de marca Kvint , Finlandia, Speranța fără careva acte de provenienţă.Băuturile alcoolice urmau a fi vândute ilegal pe teritoriul municipiului Bălți. Valoarea totală a mărfii se estimează la 10 000 lei. Marfa a fost ridicată, iar bărbatul riscă amendă de până la 4500 lei cu confiscarea specială a produselor ridicate,care se prezumă a fi contrafăcute.Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele și persoanele implicate în această activitate ilegală.În context, vă recomandăm să cumpăraţi băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

Опубликовано Inspectoratul de Poliție Bălți Пятница, 14 августа 2020 г.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Video: IP Bălți

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x