/VIDEO/ Se duceau benevol să practice prostituția în Cehia. Proxenetele, trei femei din Bălți și Florești

Trei femei, cu vârste cuprinse între 33 și 42 ani, originare din Bălți și Florești, au fost reținute de oamenii legii pentru racolarea persoanelor de gen feminin în scopul practicării prostituției. Acestea asigurau transportarea „voluntarelor” prin perfectarea anumitor acte și achitarea serviciilor de transport din municipiul Bălți în orașul Praga.

La începutul lunii august, o tânără de 29 ani, a sesizat poliția din Bălți, comunicând că ar fi victima unor femei, care prin discuții verbale au determinat-o să meargă în Republica Cehă pentru a se prostitua.

În rezultatul măsurilor speciale de investigații, pe traseul Bălți – Râșcani, a fost stopat autocarul de pe ruta Chișinău – Praga, unde în calitate de pasagere se aflau două femei de 29 și 36 ani. Fiind audiate în cadrul cauzei penale, acestea au declarat că din înțelegerile prealabile cu suspectele, urmau să presteze servicii sexuale  în orașul Praga, promițându-le jumătate din venit. Restul banilor trebuiau să-i  primească membrii grupului infracțional.

Oamenii legii cercetează în continuare cazul.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x