Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Florești au părăsit formațiunea în corpore

Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Florești au părăsit formațiunea în corpore. Decizia a fost luată după exluderea din partid al lui Eugeniu Nichiforciuc, deputatul care reprezintă raionul Florești în Parlament.

„Noi, toți membrii Organizației Teritoriale Florești a Partidului Democrat, în corpore, declarăm că părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați în toate organele locale elective din raionul Florești”, se arată în declarația Organizației Teritoriale PDM din Florești.

Amintim, că la 14 august, deputatul Vladimir Andronachi a anunțat că părăsește fracțiunea PDParlament. Acesta spunea că rămâne în Partidul Democrat, iar în Parlament rămâne în calitate de deputat neafiliat. Totodată, Andronachi a reiterat că va susține în continuare Guvernul Chicu și actuala majoritate parlamentară.

La scurt timp, PDM a anunțat că Biroul Executiv al formațiunii şi Fracţiunea parlamentară s-au întrunit într-o şedinţă comună, la care au examinat comportamentul lui Vladimir Andronachi şi Eugeniu Nichiforciuc și au decis excluderea celor doi din partid și din fracțiune.

Pe 15 august și Organizația Teritorială Cahul a Partidului Democrat a anunțat că părăsește formațiunea în corpore.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Foto: facebook/ PDM Florești

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x