/VIDEO/ Contrabandă cu îmbrăcăminte în valoare de aproximativ jumătate de milion de lei depistată în nordul țării

Polițiștii de frontieră au descoperit două microbuze ticsite cu marfă de contrabandă în valoare de aproximativ jumătate de milion de lei.

Cazul a fost înregistrat marți, 18 august, în jurul orei 12.00, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani.

Pe traseul Lipcani – Corjeuți au fost identificate două microbuze pentru care exista informația de implicare în transportul ilicit de marfă. La semnalul polițiștilor de frontieră de a opri, șoferii nu s-au conformat, continuându-și deplasarea cu viteză. În urma urmăririlor, unul dintre cele două autovehicule a fost stopat forțat, iar al doilea a reușit să se ascundă într-o direcție necunoscută.

Peste o oră, reprezentanții Direcției au stabilit locul stocării bunurilor transportate de al doilea microbuz. La examinarea sacilor s-a constatat prezența unui lot impunător de îmbrăcăminte.

Șoferița unuia din microbuze, locuitoare a satului Colicăuți, raionul Briceni, nu a putut prezenta nici un acte de proveniență asupra bunurile depistate.

În continuare polițiștii de frontieră investighează cazul sub toate aspectele legale, cu acumularea probelor și elucidarea circumstanțelor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x