/FOTO/ Trafic de telefoane mobile deconspirat la Penitenciarul din Bălți. Gadget-urile erau ascunse în carcasa unui frigider

Un bărbat în vârstă de 43 ani, originar din municipiul Bălți, a încercat să introducă în Penitenciarul nr. 11, mai multe telefoane mobile și alte obiecte interzise.

Astfel, la data 21 august, în jrul orei 14.45, la punctul de trecere și control, în carcasa unui frigider, transmis ca donație de către bărbat au fost depistate 25 telefoane mobile, o cartelă sim, un stick de memorie și 8 cabluri USB.

Prin urmare, eforturile persoanei civile de a introduce obiecte interzise în penitenciar, s-au dovedit a fi fără succes. Pe marginea cazului respectiv, au fost acumulate materialele necesare și sesizați angajații Inspectoratului de Poliție, pentru stabilirea circumstanțelor și adoptarea unei hotărâri.

Menționăm că persoanele care introduc substanțe sau obiecte interzise în penitenciare, riscă să se aleagă cu dosar penal care presupune pedeapsă cu amendă sau privaţiune de libertate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Foto: anp.gov.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x