Weekend negru în Republica Moldova. 27 accidente rutiere soldate cu șase morți și 32 de persoane traumate

Șase persoane au decedat, printre care și un copil de șase ani, iar altele 32 au primit traumatisme grave în urma a 27 accidente rutiere grave, care s-au produs sâmbătă și duminică pe drumurile din țară.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), sâmbătă, 22 august, un bărbat de 61 de ani a decedat, după ce a fost călcat de roata remorcii unui tractor. Accidentul a avut loc în satul Roșcani din raionul Anenii Noi.

Un alt accident grav a avut loc în satul Aluniș din raionul Râșcani. Un șofer în vârstă de 22 ani, fiind în stare de ebrietate avansată, a pierdut controlul mașinii și s-a inversat. În consecință, pasagerul de 17 ani a decedat pe loc, alții trei au ajuns la spital.

Tot sâmbătă, la Drochia, un tânăr de 27 ani, a pierdut controlul volanului din cauza stării de ebrietate în apropriere de satul Petreni și a ajuns cu vehiculul în șanț. În urma accidentului, șoferul și trei pasageri au transportați la spital cu diferite traumatisme.

Duminică, 23 august, în satul Alexeevca din raionul Edineț, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, având exces de viteză a derapat de pe drum și s-a inversat. În mașină se aflau doi pasageri, de 16 și unul de 20 de ani. Toți au fost transportați la spital. La scurt timp, șoferul și un pasager de 16 ani au decedat în secția reanimare.

La Rezina, un șofer de 37 de ani, a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. În automobil se aflau soția și doi copii ai săi, de 6 și respectiv un anișor. În urma impactului puternic, copilul de 6 ani a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital.

Un alt grav accident rutier s-a produs, duminică, în satul Zaim, raionul Căușeni. Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, aflându-se la volanul unui automobil, a lovit cu viteză o femeie de 60 ani,  care se deplasa pe o bicicletă. Pentru biciclistă impactul a fost fatal.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x