O femeie din raionul Sângerei dată dispărută acum șase luni, găsită ucisă și îngropată chiar de soțul ei

Caz înfricușător la Sângerei. O femeie în vârstă de 47 ani, dispărută acum șase luni, găsită îngropată într-o pădure. Aceasta ar fi fost omorâtă chiar de soțul ei.

Potrivit poliției, un bărbat în vârstă de 57 ani, locuitor al satului Dumbrăvița din raionul Sângerei, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor. Acesta și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure, apoi a alertat organele de ordine precum că a dispărut de acasă. Mai mult, la câteva luni, el a spus polițiștilor că aceasta ar fi plecat la niște rude în Italia.

În urma măsurilor întreprinse de către oamenii legii, cadavrul femeii a fost depistat la marginea satului Cornova din raionul Ungheni.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că la 23 februarie, anul curent, între cei doi a apărut spontan un conflict. Astfel, suspectul i-a aplicat soției o lovitură cu toporul în regiunea capului, în rezultatul căreia femeia a decedat. Apoi, bănuitul a pus cadavrul într-un sac și l-a transportat la marginea satului  Cornova, unde l-a îngropat pe marginea unui bazin acvatic la o adâncime de aproximativ un metru. Cei doi aveau la întreținere cinci copii, dintre care doi minori.

La moment, bănuitul se află în custodia poliției și își recunoaște pe deplin vina. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x