Nunți interzise, dar nu pentru toți. Ion Chicu Socru Mare

Deputatul PAS Radu Marian a sesizat MAI și Poliția în privința desfășurării unei nunți cu participarea a peste 100 de persoane la Vinăra „Poiana”, unde participă înalți demnitari de stat, inclusiv premierul Ion Chicu. Asta deși, conform celor mai recente hotărâri ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, desfășurarea nunților ste interzisă, scrie deschide.md.

„Dodon e în a 3-a vacanță din august, iar servitorul său – Chicu, face o nuntă fastuoasă, sfidând flagrant interdicțiile Comisiei Excepționale. Am trimis o sesizare la MAI și Poliție pentru a trage la răspundere organizatorii aceste nunți. Iată așa se distrează cei mai înalți demnitari de stat, în timp ce oamenii se sufocă în izolarea și în sărăcia cauzată de criza pandemică”, notează Radu Marian pe pagina sa de Facebook. 

Amintm că, premierul Ion Chicu ar fi astăzi socru mare. La vinăria „Poiana” s-ar desfășura nunta fiului său. 

La sfârșitul lunii iunie, prim-ministrul Ion Chicu anunța că va fi nevoit să amâne nunta fiului său, programată pentru sfârșitul lunii august, din cauza restricțiilor privind organizarea ceremoniilor și evenimentelor în masă.

Foto Nunți interzise, dar nu pentru toți. Ion Chicu Socru Mare 2 24.07.2021

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Sursa: deschide.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x