/FOTO/ Doi bărbați au fost rețunuți în timp ce încercau să consume droguri pe o stradă din Bălți

Doi bărbați cu vârste de 29 și 32 ani, originari din municipiul Bălți au fost surprinși de un echipaj de carabinieri din cadrul Direcției Regionale Nord, în timp ce incercau să consume substanțe narcotice pe o stradă din oraș.

Incidentul a fost înregistra la data de 29 august, pe strada Bulgară din municipiul Bălți. Militarii au observat că bărbații aveau un comportament neadecvat și s-au apropiat de ei. Aceștia au depistat că indivizii dețineau o sticlă din masă plastică cu volumul de 0,5 litri cu un capac confecționat din folie de argint și o hârtie în care se afla înpachetată o substanță vegetală de culoare verzuie cu miros specific.

La fața locului a fost chemată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Bălți pentru identificarea persoanelor și documentarea cazului.

Ulterior, făptașii au fost excortați la Dispanserul Narcologic al Spitalului Clinic Bălți, unde au fost supuși expertizei narcologice, în urma căruia a fost stabilit faptul consumării de către ambii a unei substanțe narcotice.

Oamenii legii cercetează în continuare cazul.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x