Partidul Pro Moldova și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale din luna noiembrie

Partidul Pro Moldova și-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre Andrian Candu, liderul formațiunii.

Anunțul a fost făcut chiar de el, după ședința Consiliului Național Politic al formațiunii.

„Republica Moldova și cetățenii au de câștigat numai dacă pierde Igor Dodon, un politician expirat care ne face să roșim la fiecare apariție. Actualul președinte a reinterpretat funcția de șef de stat după bunul său plac, încălcând sistematic Constituția, ignorând nevoile oamenilor și interesul național. Atunci când un candidat la fotoliul de președinte promite drumuri, salarii și creștere economică, acesta fie este mincinos, fie este uzurpator. Niciuna din aceste opțiuni nu este acceptabilă într-o țară care-și respectă cetățenii. În această campanie, luptăm pentru normalitate și o nouă șansă pentru relansarea Moldovei”, a declarat Andrian Candu.

Amintim că că pe 22 iunie, grupul Pro Moldova a fost înregistrat, oficial, ca partid.

Menționăm că pe parcursul zilei de 1 septembrie, trei formațiuni politice au depus acte la CEC, pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la prezidențiale: PLDM cu Tudor Deliu, Partidul Nostru cu Renato Usatîi și Platforma DA cu Andrei Năstase.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x