Viorica Dumbrăveanu: Urmez tratamentul prescris de medicii din Republica Moldova

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a venit cu o reacție la valul de știri false, care ar relata că se tratează la un spital din Germania de COVID-19.

Aceasta a postat pe o rețea de socializare un mesaj, unde comunică că se tratează în Republica Moldova.

„Tot mai multe știri false circulă în spațiul public, precum că aș fi în Germania, unde mă tratez de COVID-19. Am declarat în anunțul pe care l-am făcut public anterior, urmez tratamentul prescris de medicii din Republica Moldova, cu toată încrederea în profesionalismul lor și speranța că am să trec cu bine de COVID-19.  Mă tratez, aici, acasă și îmi pare foarte rău că în spațiul public se operează cu știri false, care nu fac decât să denigreze și descurajeze efortul medicilor, care prin munca lor luptă pentru viața fiecărui pacient. Infecția Covid-19 ne-a schimbat cursul vieții, ne-a luat multe, dar nu trebuie să ne lipsească de omenie și de bunul simț. Aveți grijă de Dumneavostră și de cei dragi. Sănătate tuturor”, a scris Dumbrăveanu pe Facebook.

Amintim că pe 29 august, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Informația, apărută inițial ca zvon pe rețelele sociale, a fost în scurt timp confirmată chiar de oficială, pe pagina sa de Facebook.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x