/VIDEO/ Imaginile care îl contrazic pe Chicu. Nuntă sau totuși masă de sărbătoare

„O masă de sărbătoare” – așa numește premierul Ion Chicu nunta fiului său, care a avut loc pe 28 august la Vinăria Poiana. Evenimentul festiv s-a petrecut în luna, când în Moldova s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19.

Imaginile surprinse de jurnaliștii de la proiectul media CU SENS îl contrazic pe premier. La „masa de sărbătoare” a fost și mire, și mireasă, dar și tradiționalul primul dans al tinerilor, oaspeți și prezentator de ceremonii, care îi îndeamnă: Veniți mai aproape, mai aproape!

Premierul insistă că nu a fost nuntă și că s-au respectat măsurile anti-COVID-19, iar la eveniment au fost prezenți doar câțiva unchi și mătuși: „Sora mea, doi frați și o soră a soției mele”, declara Chicu. Imaginile însă spun altceva.

Mai grav e, că Ion Chicu însuși din funcția de președinte al Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, a interzis de două ori organizarea nunților cât e stare de urgență în sănătate.

#Verificat: NUNTA

Am #Verificat “O masă de sărbătoare” – așa numește premierul Ion Chicu nunta fiului său, care a avut lor pe 28 august la Vinăria Poiana. Evenimentul festiv a avut loc în luna în care în Moldova s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19.Imaginile surprinse de CU SENS îl contrazic pe premier. La “masa de sărbătoare” a fost și mire, și mireasă, dar și tradiționalul primul dans al tinerilor, oaspeți și prezentator de ceremonii, care îi îndeamnă: Veniți mai aproape, mai aproape! Premierul insistă că nu a fost nuntă și că s-au respectat măsurile anti-Covid-19, iar la eveniment au fost prezenți doar câțiva unchi și mătuși: “Sora mea, doi frați și o soră a soției mele”, declara Chicu. Imaginile însă spun altceva. Mai grav e, că Ion Chicu ÎNSUȘI din funcția de președinte al Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, A INTERZIS de două ori organizarea nunților cât e stare de urgență în sănătate: – 18 iunie 👉 https://bit.ly/3lw15yE- 24 iulie 👉 https://bit.ly/3jJactV*****Susține-ne cu o donație de cel puțin 2 EURO. Astfel vom putea face mai multe reportaje și anchete CU SENS.👇👇👇👇👇https://steadyhq.com/en/cusenshttps://www.paypal.me/ProiectulMediaCuSens

Опубликовано CU SENS Пятница, 4 сентября 2020 г.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Sursa: CU SENS

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x