Partidul Politic „Șor” și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale din luna noiembrie

Partidul Politic „Șor” și-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre Violeta Ivanov, la moment, deputată în Parlamentul Republicii Moldova.

Anunțul a fost făcut după congresul Consiliului Politic Național al formațiunii.

„Probabil,  este cea mai importantă zi din cariera mea politică. Sunt convinsă că sunt persoana pe care oamenii o așteaptă în fruntea țării”, a declarat Violeta Ivanov, după ce formațiunea a făcut anunțul.

Toți cei care vor să devină şef al statului urmează să colecteze cel puțin 15 mii de semnături, dar nu mai mult de 25 de mii.

Până în prezent, CEC a înregistrat șapte grupuri de inițiativă ale pretendenţilor pentru fotoliul prezidenţial. Este vorba despre grupul lui Tudor Deliu, cel al candidatului desemnat de PLDM, al lui Renato Usatîi de la formaţiunea „Partidul Nostru”, grupul lui Andrei Năstase de la Platforma „DA”, al Maiei Sandu, candidat desemnat de PAS, al lui Andrian Candu de la Pro Moldova, Octavian Ţîcu de la Partidul Unității Naționale, precum şi grupul de inițiativă în susținerea lui Dorin Chirtoacă, desemnat de Blocul electoral UNIREA.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x