/VIDEO/ Bucurie pe timp de pandemie

A trecut o săptămână în care premierul Ion Chicu a mințit o țară întreagă spunând că nunta la care a participat nu e nuntă, iar ceea ce noi, oamenii am văzut în imagini – nu e „ceea ce este”, notează WatcDog.md.  

Premierul a dat petrecere cu doar câteva zile înainte de a se înregistra un nou record la numărul de cazuri, 632 de noi infectați cu noul coronavirus. Se pare că, Ion Chicu a capitulat în fața COVID-19, iar prin gestul său nu a făcut decât să confirme că (in)acțiunile sale nu au dat rezultat, așa că nu e vai, dacă chiar el va călca legea în picioare.

Premierul nu și-a cerut scuze, pentru cheful organizat, nu a recunoscut că a greșit, nu a plecat și va continua așa zisa luptă cu noul coronavirus.

Cum de am ajuns aici, vedeți în videoul realizat de platforma WatcDog.md. 

Nunta pandemică a fiului premierului

‼A trecut o săptămână în care premierul Ion Chicu a mințit o țară întreagă spunând că nunta la care a participat nu e nuntă, iar ceea ce noi, oamenii am văzut în imagini – nu e "ceea ce este". 🔥Premierul a dat petrecere cu doar câteva zile înainte de a se înregistra un nou record la numărul de cazuri, 632 de noi infectați cu noul coronavirus. Se pare că, Ion Chicu a capitulat în fața COVID-19, iar prin gestul său nu a făcut decât să confirme că (in)acțiunile sale nu au dat rezultat, așa că nu e bai dacă chiar el va călca legea în picioare. ❌Premierul nu și-a cerut scuze, pentru cheful organizat, nu a recunoscut că a greșit, nu a plecat și va continua așa zisa luptă cu noul coronavirus. ❓Cum de am ajuns aici, vedeți în video:

Опубликовано WatchDog.MD Воскресенье, 6 сентября 2020 г.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Sursa: WatcDog.md.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x