Un bărbat din raionul Briceni a fost împușcat la vânătoare din întâmplare chiar de către amicul său

Un tânăr în vârstă de 31 ani, a ajuns la spital, după ce a fost împușcat la vânătoare din întâmplare, chiar de către amicul său. Incidentul s-a produs în noaptea zilei de 6 septembrie, în localitatea Cotiujeni din raionul Briceni.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat în vârstă de 31 și altul de 42 ani, au decis seara să plece la vânătoare. Ajungâng la fața locului, ambii au coborât din automobil, victima a plecat în partea opusă a câmpului, iar celălalt bărbat a rămas în apropierea automobilului.

Peste o perioada de timp, bărbatul din apropierea mașinei a auzit niște foșnete în câmpul cu soia și a efectuat în direcția dată o împușcătură din armă, nimerindu- l pe amicul său în regiunea abdomenului.

Văzând cele întâmplate, bărbatul l-a urcat pe amic în mașină și la transportat la Spitalul Raional Briceni, după care s-a întors acasă, a pus arma în safeu și l-a anunțat pe tatăl victimei despre întâmplare.

Surse apropiate din cadrul anchetei, au comunicat pentru TVN.md că tânărul a fost operat și se află într-o stare gravă, dar stabilă.

Bărbatul care se face vinovat de incident este cercetat în stare de libertate. Alte circumstanțe se stabilec.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x