/VIDEO/ Revoltător. Medicii de pe o ambulanță privată din Bălți au venit beți să acorde ajutor medical unei femei însărcinate

Caz de-a dreptul revoltator la Bălți. Un echipaj de medici de pe o ambulanță privată ar fi venit beți criță să-i acorde ajutor medical unei femei însărcinate.

Incidentul s-a produs la data de 8 septembrie. Un trecător a surprins imaginile, în care unul dintre medici abia de putea vorbi și le-a postat pe o rețe de socializare.

După ce i s-a făcut observație că a venit beat la chemare, felcerul a sunat la dispecerat. În imagini se observă că tânărul vorbește cu dificultate. 

„Sunteți treji? În general, ce se întâmplă aici? Sunteți în stare să vorbiți?”, l-a întrebat autorul postării pe dispecerul, care la fel abia lega cuvintele la celălalt capăt de fir.

Contactați telefonic de reporterii Echipei 902, reprezentanții serviciului de ambulanță privată, unde activau cei care apar în imagini au declarat că toți membrii acelui echipaj au fost concediați.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a comunicat pentru TVN.md, că tot echipajul ambulanței a fost verificat cu aparatul Drager, în urma căruia s-a depistat că medicul și felcerul erau în stare de ebrietate, iar șoferul ambulanței treaz.

Oamenii legii stabilesc în continuare toate circumstanțele incidentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Video: bloknot-moldova.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x