O tânăra va deschide un centru de aritmetică pentru copii în orașul Soroca

Dana Golban, o tânără din Soroca, este una din câștigătoarele  Programului „Femei în Afaceri”. Aceasta va deschide o afacere inovativă în oraș – un centru de aritmetică pentru copii.

„Perioada pandemică a venit cu multă incertitudine și frică pentru noi, dar în tot acest haos, am aflat despre posibilitatea accesării unui grant în cadrul Programului „Femei în Afaceri”. Sunt nespus de fericită că voi primi această finanțare pentru deschiderea unui centru performant în orașul Soroca. Vom ține cont și de noile tendințe – de a dezvolta o platformă online a afacerii. Îndemn femeile care vor să aibă propria afacere să participe la program. Împreună, putem crea lucruri frumoase la noi acasă”, susține antreprenoarea.

Până în prezent, prin intermediul programului „Femei în Afaceri” au fost finanțate 395 de proiecte investiționale. Suma proiectelor aprobate a fost de 53,94 milioane lei, care a generat 93 milioane lei investiții în economie și a facilitat crearea a peste 1600 noi locuri de muncă.

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile în cadrul  acestei componente este de 165.000 lei/beneficiar, care poate fi utilizată pentru achiziționarea articolelor de investiții și servicii de dezvoltare a afacerii.

Programul este finanțat din bugetul de stat și suplimentat din fondurile Uniunii Europene prin Proiectul „Suport pentru IMM în zonele rurale”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x