Igor Dodon și-a reluat vizitele tradiţionale prin țară din nou fără a respecta restricțiile oficiale

După ce și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din toamnă, Igor Dodon şi-a reluat vizitele tradiţionale prin țară. Acesta a vizitat raioanele Sângerei, Drochia şi Floreşti, unde a discutat cu primarii, profesorii şi cu simplii cetăţeni, însă din nou fără a ține cont de restricții.

Deși zilnic în țară sunt atestate sute de cazuri noi de coronavirus, șeful statului continuă să nu poarte masca de protecție în spații închise dar și să nu respecte distanța socială în cadrul vizitelor.

La Drochia, Igor Dodon a avut o întrevedere cu președintele raionului, Alexei Vasilean și cu alți funcționari raionali. Nici președintele țării, nici cel de raion nu au purtat mască.

În satul Sofia, acesta a vizitat Gimnaziul „Viorel Cantemir”, după ce le-a oferit câteva distincții profesorilor, a mers și prin sălile de clasă, unde din nou și-a dat masca jos. De menționat că în cadrul activităților de instruire, cadrele didactice nu au voie să se apropie de elevi, se pare că președintele face excepție.

Aflat în satul Cuhureștii de Sus din raionul Florești, unde a participat la festivitatea de dare în exploatare a apeductului, înainte de a vorbi la tribună, Igor Dodon și-a dat jos masca, iar exemplul i-a fost urmat de mai mulți funcționari, printre care și ministrul Agriculturii.  

Anterior, Igor Dodon a fost întrebat în nenumărate rânduri de ce nu poartă mască în timpul unor astfel de întâlniri. Șeful statului a dat de înțeles că nu încălcă restricțiile prin asemenea gest.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x