Un tânăr din raionul Râșcani riscă trei ani de închisoare pentru că a furat un telefon mobil

Un tânăr în vârstă de 26 ani, originar din raionul Râșcani, a fost reținut de poliția capitalei pentru că a furat un telefon mobil. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat și pentru comiterea unei violențe în familie.

La începutul lunii februarie, bănuitul, în timp ce se afla într-un parc din Chișinău, sub pretextul de-a efectua un apel telefonic, a cerut de la un bărbat în vârstă de 49 ani, telefonul mobil, după care a fugit cu bunul într-o direcție necunoscută. Prin fapta dată individul a cauzat părții vătămate un prejudiciu în sumă de 4.500 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine, individul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina, comunicând că a comis infracțiunea fiind în stare de ebrietate.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar tânărul riscă o amendă de până la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 până la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x