Șarov, despre șeful statului după ce a intrat în școală fără mască: Eu cred că Dodon a greșit și trebuie să dea explicații

După ce Igor Dodon a neglijat prevederile Comisiei de Sănătate Publică, fiind surprins în cadrul instituțiilor de învăţământ fără mască de protecție, critica la adresa acestuia continuă.

Astfel, Ministrul Educației, Igor Șarov, consideră că acesta va trebui să dea explicații pentru gestul său.

„Eu cred că Dodon a greșit și trebuie să dea explicațiile de rigoare. A încălcat prevederile Comisiei de Sănătate Publică. E o insultă în adresa profesorilor, care în aceste condiții stau toată ziua cu masca pe față”, a comunicat Igor Șarov pentru protv.md.

Mesajul ministrului vine după ce Igor Dodon, a vizitat mai multe clase ale Liceului Teoretic „Alexandru Agapie” din Pepeni, raionul Sângerei, fără a purta mască, dar și gimnaziul „Viorel Cantemir” din Sofia, raionul Drochia.

Amintim că șeful statului a publicat fotografii, unde se vede că este fără mască în preajma elevilor, în școală, în condițiile în care profesorii sunt obligați să poarte mască și vizieră, iar părinții nu au acces în instituțiile de învățământ și trebuie să se uite printre gardul școlii atunci când își petrec copii la studii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x