Arina Spătaru: „atenție, urmează epizodul 2” | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Arina Spătaru: „atenție, urmează epizodul 2”

Arina Spătaru: „atenție, urmează epizodul 2”

Când adversarii tăi nu au la ce avea pretenții, folosesc astfel de situații: caută o persoana, care mă acuză că „am luat de la gura copiilor bani” sau, mai nou, găsesc o persoană, care pretinde că a fost clienta mea acum trei ani și care brusc începe a mă învinui pentru faptul că-i datorez niște bani.

Așteptăm episodul nr. 2 a serialului „Imaginea știrbită a deputatei blocului ACUM”.

In perioada blocajului parlamentului si a discuțiilor parlamentare ale blocului ACUM si PSRM in vederea creării unui front antioligarhic, în ajunul alegerilor locale, am devenit ținta unui atac mediatic și după informațiile pe care le dețin, în zilele care urmează, va urma încă o doză de denigrări în adresa mea.

Ca demonstrație a celor menționate, puteți urmări o tactică similară a televiziunilor gen Publica TV, PRIME, Canal 3, TV Nord etc în campania prezidențială, locală, parlamentară etc. Bine cunoscut este faptul că aceste posturi tv sunt sub controlul lui Plahotniuc și al PD.

În concluzie, pentru a exercita o presiune psihologică asupra adversarului sau, cei de la PD și mass-media controlată de ei, utilizează orice mijloc de a umfla scandalul, fără o investigație profundă.

Iată de ce fac apel la toate persoanele, care vor decide peste noapte ca le datorez ceva: căutați-vă de treabă!

Aveți puțină demnitate și nu vă faceți copiii de rușine. Pentru viitorul lor sunt în parlament.

Eu voi avea ce spune nepoților noștri. Voi?

Arina Spătaru, deputat ACUM

***

TV Nord publică textul deputatei ACUM, Arina Spătaru, cu titlu de replică la știrile apărute pe site-ul televiziunii:

În același timp, TV Nord dezaprobă și infirmă afirmația din replica dnei Spătaru, potrivit căreia TV Nord „este sub controlul lui Plahotniuc și al PD”. Calificăm această afirmație ca fiind lipsită de temei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *