Care aplicații consumă cel mai mult bateria unui iPhone | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Care aplicații consumă cel mai mult bateria unui iPhone

Care aplicații consumă cel mai mult bateria unui iPhone

De multe ori ne plângem că bateria telefonului se descarcă foarte repede. Dar de câte ori ne-am întrebat care sunt aplicațiile cu cel mai mare consum de energie din bateria acestuia. Vă prezentăm mai jos trei aplicațiile de iOS care consumă cel mai mult bateria unui iPhone.

WhatsApp

Aplicația WhatsApp s-a stabilizat pe piaţa de aplicaţii de chat ca fiind una dintre cele mai bune și mai de încredere. După ce a fost achiziționată de Facebook, aplicația a pus accent pe partea de securizare a conversațiilor și de criptare a datelor, însă aceasta consumă  50% din energia unui telefon pe parcursul unei zile de utilizare.

Facebook

Aplicația Facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume. Aceasta a fost creată pentru a oferi posibilitatea de a contacta prin chat persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute, totodată aplicația consumă cel mai repede resursele de energie. Un sfat util este să oprești autoplay-ul clipurilor.

Google Maps

Google Maps este un serviciu de cartografiere web. Aceasta oferă imagini din satelit , fotografii aeriene , hărți stradale, condițiile de trafic în timp real, precum și planificarea rutelor pentru călătorii pe jos, cu mașina sau transportul public. Această aplicație, însă îți poate goli rapid bateria telefonului, chiar și atunci când este lăsată să ruleze pe fundal.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *