Crimă în Florești, taximetrist omorât cu bestialitate | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Crimă în Florești, taximetrist omorât cu bestialitate

Un bărbat din raionul Sângerei a fost găsit înjunghiat

Crimă îngrozitoare în raionul Florești. Cadavrul unui taximetrist a fost găsit pe un câmp în apropiere de satul Putinești. Poliția are deja un suspect. Este vorba despre un tânăr de 18 ani.

Oamenii legii au fost alertați acum două zile de rudele bărbatului. Taximetristul de 58 de ani ar fi plecat de dimineață și nu s-ar fi întors de la serviciu. În scurt timp poliția a găsit automobilul avariat la ieșire din satul Alexeevca, iar la câteva ore au depistat și cadavrul victimei cu urme de moarte violentă.

Potrivit polițiștilor crima a fost comisă de un tânăr de 18 ani care a urcat în mașina victimei în calitate de client. Pe drum spre destinație între cei doi s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie. Suspectul l-a bătut crunt pe taximetrist și l-a abandonat într-un câmp. Ulterior acesta a urcat în automobil și a plecat mai departe, la intrare în satul Alexeevca acesta nu s-a isprăvit cu conducerea vehiculului, a derapat de pe traseu și s-a inversat.

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Dacă vina suspectului va fi dovedită acesta riscă până la 15 ani de detenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *