Doi frați gemeni din Bălți, trimiși în judecată pentru omorul intenționat a unui tânăr de 28 de ani

Doi frați gemeni din Bălți au fost trimiși pe banca acuzaților pentru omorul intenționat a unui bărbat, comis cu deosebită cruzime.
Mai exact, cei doi frați sunt acuzați că în noaptea de 18 mai 2022, în timp ce se aflau la domiciliul lor din mun. Bălți, fiind împreună cu victima, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 28 ani, care se afla la ei în ospeție, urmare a consumului excesiv de alcool, între aceștia a apărut un conflict spontan, iar cei doi învinuiți profitând de starea de neputință evidentă a victimei, care se afla într-o stare gravă de ebrietate alcoolică, i-au aplicat în jur de 18-20 lovituri cu pumnii și picioarele în diferite regiuni ale corpului, inclusiv și în regiunea capului, care este un organ vital. Ulterior, în timp ce victima zăcea la podea, unul dintre învinuiți s-a așezat deasupra victimei și cu ajutorul unui ștergar l-a strangulat, provocându-i asfixie mecanică, ceea ce a dus la decesul acesteia.
Așadar, cei doi frați, în scopul ascunderii omorului au plasat trupul neînsuflețit al victimei pe o pătură, pe care l-au transportat într-o construcție părăsită din preajma unui bloc locativ din mun. Bălți, care a doua zi a fost depistat de către localnici.

Precizăm că, cei doi învinuiți au fost identificați și reținuți în aceiași zi, ulterior fiind plasați în arest preventiv, unde continuă să se afle și în acest moment.

Menționăm că, în procesul de audiere a celor doi frați, aceștia și-au recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *