Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accident produs la Ialoveni

Doi tineri au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau, un Volvo și un Ford, s-au ciocnit violent. Totul s-ar fi întâmplat duminică, 28 august, în jurul orei 06:35, în localitatea Puhoi din raionul Ialoveni, transmite TV8.md.

Bărbatul, de la volanul automobilului de marca Ford, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe banda de deplasare din sens opus, unde s-a izbit frontal cu mașina de marca Volvo, condusă de o tânără de 21 de ani, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, pasagerii, un tânăr de 27 de ani din Volvo și altul de 26 de ani din celălalt automobil, au fost transportați la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru acordarea ajutorului medical.

Șoferul mijlocului de transport de marca Ford s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, care a fugit de la fața locului imediat după producerea accidentului.

Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigații pentru stabilirea locului aflării șoferului. Pe caz este inițiat în proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.