După faptă și răsplată! Doi consilieri din Bălți, amendați pentru că au purtat panglica Sf.Gheorghe de 9 mai

Consilierul municipal din partea Partidului Nostru, Boris Tuceac, dar și Serghei Gramma, consilierul socialist au fost amendați de poliție, după ce ieri, 9 mai, în timpul paradei consacrate Zilei Victoriei, au purtat panglica Sf. Gheorghe. 

„Cum și era de așteptat, astăzi am fost amendat pentru că am purtat panglica Sf.Gheorghe la parada de Ziua Victoriei. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta – cred că acțiunile mele vorbesc de la sine. Dacă, pentru stat, memoria străbunicului meu decedat este egală cu această amendă – sunt dispus să plătesc pentru ea cât este necesar.

Pace și bine tuturor”, a scris consilierul municipal, Boris Tuceac, pe pagina sa de Facebook.
„Astăzi am fost găsit și pedepsit pentru „crima secolului” – am purtat panglica SF.Gheorghe.
Conform notei explicative autoscrise pentru poliție, am purtat-o conștient. Personal pentru mine, cât și pentru un număr mare de bălțeni, panglica Sfântului Gheorghe este un simbol internațional al victoriei asupra nazismului și fascismului. Este un simbol al sfârșitului războiului sângeros care ne-a afectat pe toți. Acest simbol nu este interzis în alte țări”, a scris pe pagina sa de Facebooc consilierul municipal, Serghei Gramma.
Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *