Emiratele Arabe Unite au vaccinat 100% din populaţia eligibilă. Cum au reușit să facă acest lucru

Emiratele Arabe Unite anunţă că 100% din totalul persoanelor incluse în categoriile eligibile au fost vaccinate, a anunţat agenţia de presă oficială din acest stat. Personalul medical din Emiratele Arabe Unite a administrat vaccinuri anti-COVID-19 tuturor persoanelor eligibile pentru a fi vaccinate împotriva noului coronavirus în această ţară bogată în petrol din regiunea Golfului Persic, a anunțat joi agenţia de presă WAM, citată de Reuters. Procentul-ţintă de 100% a fost atins prin furnizarea de vaccinuri în toate centrele medicale şi pentru toţi membrii societăţii, transmite realitatea.md. 

„EAU au atins ţinta dorită a Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva COVID-19 şi anunţă atingerea procentului de 100% privind vaccinarea şi imunizarea grupelor-ţintă din ţară”, a anunţat agenţia de presă WAM.

Campania a vizat vaccinarea şi imunizarea angajaţilor din sectoarele esenţiale, voluntarilor, membrilor comunităţilor din grupele de vârstă specificate pentru fiecare tip de vaccin, vârstnicilor şi persoanelor cu boli cronice a căror stare de sănătate le permite să primească vaccinuri anti-COVID-19.
EAU, prin intermediul Ministerului Sănătăţii şi Prevenţiei Medicale, au furnizat vaccinuri anti-COVID-19 pentru ca toţi membrii societăţii să dobândească imunitatea rezultată prin „vaccinarea şi imunizarea indivizilor”, o măsură care a redus numărul cazurilor de COVID-19 şi a permis controlarea răspândirii noului coronavirus.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *