/FOTO/ 9 persoane – internate și 5 mașini – avariate. Un șofer băut din Drochia a provocat un grav accident

Nouă persoane au ajuns la spital, iar cinci mașini au fost avariate după ce un  șofer băut s-a tamponat într-un automobil parcat regulamentar.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 01.00, în satul Sofia din raionul Drochia. Potrivit poliției, tânărul de 27 de ani, locuitor al raionului Drochia, în circumstanțe necunoscute a accidentat un automobil de marca Opel Kombo, parcat regulamentar pe partea dreaptă a carosabilui. Ulterior, mașina a fost proiectată într-un alt automobil Škoda, care, la fel, a accidentat alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.

Totodată, în urma accidentului rutier au fost tamponați 9 pietoni care se aflau în adiacentul unui local din localitatea Sofia raionul Drochia, aceștia fiind cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani.

În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spitalul raional Drochia. Potrivit șefului instituției, Iurie Babin, 3 dintre persoanele spitalizate se află în reanimare, 3 au fost internate în secția de traumatologie, iar alte 3 au primit îngrijiri medicale și au plecat acasă.

Conducătorul automobilului Renault, a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *